Tiina, Tampere.
Toimitusjohtajamme Tiina on Notkian oma Duracell-pupu. Tiina pyörittelee toimarin tehtävien ohella tehokkaasti myös asiakkaan projekteja ja toimii sujuvasti linkkinä käyttöönottoprojektien toimittajien ja asiakkaiden välissä. Vapaa-ajallaan Tiina palautuu liikkumalla – lajeinaan kaikki mitä keksii. Ultimate, hevoset ja maastopyöräily ovat vain muutamia harrastuksista, jotka Tiinan arkeen mahtuvat.

Tiina LinkedInissä

Jarkko, Laihia.
Jarkko toimii vanhempana konsulttina tietohallintojohtamisen tehtävissä, tällä hetkellä pääasiassa terveydenhuollon toimintaympäristössä. Työsarkaa ovat projekti- ja hankejohtaminen sekä erilaiset suunnittelu- ja kehittämistehtävät. Jarkko on meille kullan arvoinen tekijä julkishallinnon tuntijana ja kilpailutusvaatimusten sopimuskiemurat olisivat ilman Jarkkoa täyttä hepreaa. Täältä pääset lukemaan Jarkon ajatuksia Notkiasta haastattelun muodossa. Neukkarin lisäksi Jarkon saattaa löytää pellolta traktorinkopista, sillä monipuolinen mies pitää jalat maassa – omassa pellossa siis.

Jarkko LinkedInissä

Sampo, Isokyrö.
Sampon vastuulla on Notkian hallinnon pyörittäminen, kuten kaikkien suosikit laskutus ja sopimukset. Sampolla on hallussa pitkäaikaiset asiakkuudet, vanhat tutut ja verkoston ylläpito. Yleismies Sampolta apua on saatavilla aina, oli kysyjä kuka tahansa. Sampon vapaa-aika kuluu pitkälti kentän reunalla ja auton ratissa, sillä omien poikien harrastukset ovat vieneet mukanaan valmennushommiin. Jalkapallon sekä sählyn harjoitus- ja peliaikataulut täyttävät illat ja viikonloput, mutta vapaahetken koittaessa Sampo istahtaa pienoismalleja kokoamaan ja uppoutuu historian havinaan.

Sampo LinkedInissä

Sami, Akaa.
Sami hoitaa Notkian Efecte-puolen sopimustenhallinnan ja toimii samalla palvelunhallintaratkaisujen asiantuntijana. Rempseä mies sanoo mitä pitää tehdä eikä kiertele ja kaartele. Efecte-hommista on kertynyt jo useiden vuosien kokemus, mutta myös projektinvetohommat onnistuvat. Samin sydämeen pääsee luistimet jalassa ja jääkiekkokypärä päässä, tai kesäisin vapa ja vieheet valmiina kahluusaappaat jalassa.

Sami LinkedInissä

Jouni, Lempäälä / Tampere.
Jouni on projektiosaajana asiakasrajapinnan joka paikan höylä ja nopeasti oppiva työmyyrä. Helposti lähestyttävä Jouni ottaa selvän kaikesta mitä ei tiedä! Musiikki ja musisointi ovat Jounin mieleen, vaikka aiempi keikkailu oman bändin kanssa onkin jäänyt viime aikoina vähemmälle. Töissä Jouni on rauhallinen ja hoitaa asiat huolella. Jos tehtävälista kasvaa välillä pidemmäksi kuin sovittuna on, niin Jouni hoitaa hommat kunnolla – tältä mieheltä priorisointi ja multitaskaus onnistuvat.

Jouni LinkedInissä

Mika A., Kangasala / Tampere.
Mika hanskaa tekniset hommat, liiketoimintapuolen prosessit ja hyvinvointiteknologian kehittyvän maailman. Mikalla on positiivinen asenne niin työhön kuin elämäänkin ja kiireessäkin tehtävät hoituvat sovitusti. Mikalta luonnistuu teknisempienkin projektien vetäminen ja uuden oppiminen on osa päivittäistä työnkuvaa. Jatkuva kehitys ei ole tälle miehelle ongelma.

Mika LinkedInissä

Petri, Tampere.
Petri tunnetaan käytännönläheisenä pitkän linjan tarkkana ja huolellisena verkkomiehenä, jolla on monipuolista osaamista aina suunnittelusta toteutukseen. Intohimona Petrillä on välillä päästä tekemään fyysisiä asennuksia ja käyttämään työkaluja! Kesäisin Petri pääsee työhommia karkuun moottoripyörän selässä. Petrin harrastuksiin kuuluu ympärivuotinen urheilu ja perheen kanssa touhuaminen.

Petri LinkedInissä

Mika M., Kangasala / Tampere.
Mika on hanke- ja projektipäällikkö, jolla pitkä kokemus yksityisellä ja julkisella puolella toimimisesta sekä tilaajan että toimittajan roolissa. Erityisosaamisenaan Mikalla on kriisiprojektien haltuunotto sekä projektitoiminnan kehittäminen organisaatioissa. Tehokas ja aikaansaava mies hoitaa hommat kunnolla loppuun saakka. Vapaalla Mika pääsee jättämään projektit ja kauluspaidat taakseen, sillä hän tykkää viettää aikansa tatamilla.

Mika LinkedInissä

Päivi, Kangasala / Tampere.
Päivi on kokenut pitkän linjan projektipäällikkö, joka pitää jämäkästi huolen aikatauluista. Kokemusta Päiviltä löytyy projektinhallinnan lisäksi myös mm. vaatimusmäärittelyiden ja kilpailutusten tekemisestä sekä laadunhallinnan parista. Erityisosaamisena Päivillä on projektien johtamisen lisäksi projektiviestintä ja riskienhallinta. Vapaa-ajalla issikat ja salitreeni ovat tärkeä osa Päivin arkea ja auttavat tasapainottamaan hektistäkin työtä. Kangasalla maaseudun rauhassa myös puutarhatyöt ja koira kutsuvat ulkoilemaan. Jos kaipaat projektille kokenutta ja tiukkaa vetäjää, tässä hän on!

Päivi LinkedInissä

Tuija, Pöytyä.
Tuija on ensimmäinen palkattu työntekijämme. Hän on Efecte-gurumme, koko Suomen tasolla kokenut ja asiakkailla tykätty tekijä. Tuijalla on useiden vuosien kokemus ohjelmistoasiantuntijan hommista, ja hänen tekemiseensä voi luottaa aina suunnittelusta käyttöönottoon saakka. Tuijan arkeen kuuluu perheen ja työn lisäksi juoksuharrastus ja aktiivinen vapaaehtoistoiminta, minkä tiimoilta hän onkin lähiympäristössään tomerana ja aikaansaavana tunnettu tehopakkaus. Tuijan seurassa työpäivä sujuu, sillä tehokas ja asiakasystävällinen tyyppi tuo hymyä ja naurua jokaiseen työpäivään.

Tuija LinkedInissä

Kimmo, Laihia.
Kimmo on Notkialla varmana ja luotettavana tunnettu tekijä. Jos tarvitset kovan luokan teknisen osaajan, niin Kimmo on mies paikallaan. Kimmolta hoituvat niin pöytien alla tehtävät johdotukset kuin laajemmatkin verkkosuunnitelmat, tilaukset ja asennukset. Harrastuneisuus tekniikan parissa näkyy vapaa-ajassa pyöräilyn ja ulkoilun lisänä. Pitkätkin pyörälenkit kulkevat ympäri Kyröjoen halkomaa Pohjanmaata, mistä Kimmo nappaa samalla mitä mahtavimmat valokuvat. Kiire tai stressi eivät vaikuta Kimmolla työn jälkeen, vaan priima pakkaa tulemahan! Tilanteessa kuin tilanteessa luotettavin tekijä, hän on tässä!

Jesse, Vaasa.
Jesse on koulusta saakka notkialaiseksi kasvanut, kansainvälisissä projekteissa Scrum Masterin tehtäviin noussut ja kouluttautunut kaveri. Itsenäinen ja projektitehtäviin viehtynyt nuori mies kaavailee tulevaisuuteen suurempia projektivastuita, ja osaaminen karttuukin hyvää tahtia. Osaa Jesse onneksi nauttia elämän herkuistakin, kuten viinien maistelusta ja ruuanlaitosta. Yleiskunnon ylläpito ja perheen kanssa touhaaminen ovat Jesselle jokapäiväistä puuhaa, minkä lisäksi kavereista saa usein seuraa urheilemaan. Tässä on sinulle juniori projektipäällikkö, vaikkapa osaprojektia varten.

Jussi, Malaga.
Jussilta hoituu sekä tekniikka että hallinto. Hän on meidän etäosaajamme Espanjassa – Malagan auringon alta hoituu homma kuin homma. Perheen ja moottoripyörän Jussi pakkasi matkaan, kun pari vuotta sitten alkoi Suomen pimeys kyllästyttää, joten Jussi ei ole saatavilla Suomessa läsnäoloa vaativiin projekteihin. Nykyisiin tehtäviin kuuluu projektinveto ja -suunnittelu, mutta osaamista riittää laajemminkin liiketoiminnan pyörittelystä aina tuotekehitykseen. Jos hakusessa on itsenäinen tekijä, joka hoitaa sekä asiakkaan että Notkian hommat ilman kädestä pitelyä, niin tästä löytyy!

Johanna, Tampere.
Aurinkoinen ja eläväinen Johanna vahvistaa Notkian joukkoja myyntipäällikön roolissa. Liiketoiminnan kehitys ja myynnin kiemurat ovat hallussa usean vuoden kokemuksella. IT-alalta kokonaisuudessaan työkokemusta on kertynyt jo 20 vuoden ajalta. Aktiivinen ja helposti lähestyttävä Johanna valloittaa sydämen kuin sydämen, ja olemme onnekkaita saadessamme pitää hänet osana tiimiämme.

Johanna LinkedInissä

Alihankkijat
Lisänä joukkoomme kuuluu alihankkija/freelance-projektipäälliköitä: 

Joonakselta luonnistuu useiden projektien ja suurempienkin kokonaisuuksien hallinta. Joonaksen erikoisalaa ovat tuotannonohjaus ja tuotannon automatisointi. Nykyisten työtehtävien mukana on tullut kokemusta myös julkisen puolen projektien hallinnasta.

Kristiinalla on kokemusta hanke- sekä projektihallinnasta sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta. Erikoisosaamisena Kristiinalta hoituvat myös projektijohtamisen ja projektityöyhteisön kehittäminen sekä valmennukset. 

Onni tarjoaa asiakaslähtöistä tietojärjestelmämäärittelyä julkiselle ja yksityiselle sektorille ja auttaa tällä hetkellä PSHP:n tietojärjestelmähankkeissa.