Efecte-asiantuntijatyöt

Vahva Efecte-asiantuntijuus on tuonut meille Efecte-projekteja useiden vuosien ajan. Autamme asiakkaitamme käyttöönotoissa sekä erilaisissa konfigurointi- ja muutosprojekteissa. Efecte-projektin johtamisen lisäksi teemme määrittelyjä ja konepellin alla konfigurointia. Oli muutostyö iso tai pieni, työ hoituu nopeasti ja hyvällä asenteella. Lisäksi tarjoamme Efecte-käyttäjille tukipalveluita koko järjestelmän elinkaaren ajaksi. 

Notkian joukkue

Efectetyön joukkueemme rakentuu kolmesta tuotteesta:

 • Koutsi suunnittelee

  Käyttöönotto tai muutostyöt suunnitteilla?

  Tässä on sinulle vaikkapa neuvonantaja tai projektipäällikkö, tarpeesi mukaan. Koutsi toimii vastuuhenkilönäsi ja/tai asiantuntijanasi Efecte-projektissasi. Hän on yhteyshenkilösi yrityksesi sekä palveluntarjoajan välillä, ja osaa varmistaa järjestelmäsi toiminnallisuuden sekä käyttäjän että pääkäyttäjän näkökulmasta.

 • Luottopakki ylläpitää

  Sujuvan ja toimivan käytön varmistaja

  Luottopakkipalvelumme mahdollistaa huolettoman ja mahdollisimman sujuvan käytön järjestelmällesi. Kiinteään kuukausihintaan sisältyy milloinkin tarvitsemaasi ylläpito- tai päivitystyötä sovitun, esim. 1 htp verran. Yhteyshenkilösi toteuttaa tämän toiveidesi mukaisesti ja vastaanotat työstä ja muutoksista raportin toteutuneen mukaan.

 • Maalintekijä toteuttaa

  Tässä on se tekijä!

  Maalintekijämme toteuttaa tarvitsemasi työt tuntihinnalla. Kädet savessa tekijä hoitaa järjestelmääsi määrittelyt, päivitykset, muutostyöt tai vaikkapa siivousprojektin. Määritellään yhdessä tarpeesi työlistalle ja päästetään maalintekijä hommiin!

 

Joukkueemme vahvuudet

Vahvuutemme Efecten ylläpito- ja konfigurointitöissä on asiakkaan edun mukainen tekeminen. Meidät valitaan, kun toivotaan laadukasta ja henkilökohtaista palvelua. Meillä et jää asiakaspalvelun jonoon tai viikkokausiksi työlistan hännille roikkumaan.

Asiakkaillemme tarjotaan:

 1. Nopea reagointi,
 2. kokemuksen tuoma varmuus – kuinka asiat kannattaa tehdä, sekä
 3. pysyvä, tuttu kontakti asiakassuhteen ajaksi.