Hyvää yritetähän mutta
priimaa pakkaa tulemahan!

Vanhojen kuvien lähde: SLS-arkisto
 • Goforen missio on muuttaa maailmaa digitalisaation avulla ja työkulttuuria uudistamalla. Gofore suunnittelee ja rakentaa yhdessä asiakkaiden kanssa valloittavia sähköisiä palveluita. Notkia IT tekee Goforen kanssa yhteistyötä mm. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin digitaalisten muutoshankkeiden johtamisessa sekä muissa julkisen sektorin toimeksiannoissa. Lue Goforen liiketoimintajohtaja Mikael Nylundin kommentit yhteistyöstä!
 • Danfoss on tulevaisuuden tekijä infrastruktuurin, ruoantuotannon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita myydään yli sadassa maassa ympäri maailman. Notkia IT on tarjonnut Danfossin käyttöön Efecte-osaamistaan jo yrityksemme perustamisesta alkaen, lähes 10 vuoden ajan.​
 • Istekki tarjoaa kunta- ja sote-päättäjille kumppanuuden, jonka avulla teknologisilla uudistuksilla luodaan menestystarinoita. Digitalisaation avulla aikaansaadaan merkittäviä uusia palvelumahdollisuuksia, joista muovautuu tulevaisuudessa elinvoimainen, toimintaa tehostava kilpailutekijä. Notkia IT tekee Istekin kanssa yhteistyötä mm. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin muutoshankkeiden parissa, tarjoten osaavia projektipäälliköitä vaativiin asiakasprojekteihin.
 • Finavia on suomalainen lentoasemayhtiö, jonka toiminta perustuu Suomen tarpeelle pysyä osana kansainvälistä lentoreittiverkostoa. Notkia IT on toiminut Finavialle konsultoivana järjestelmäasiantuntijana jo useamman vuoden ajan ja yhteistyö palvelunhallinnan ohjelmistojen parissa jatkuu edelleen.
 • Efecte tarjoaa käyttäjäystävällisiä palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja keskikokoisille ja suurille yrityksille sekä julkisille organisaatioille. Notkia IT on Efecten luotettu, monivuotinen kumppani vaativissa asiakasprojekteissa.
 • Fujitsu on yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Fujitsu tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ICT-ratkaisuja ja -palveluja. Teemme Fujitsun kanssa yhteistyötä mm. julkisen sektorin toimeksiannoissa.
 • Sympan kokonaisvaltainen HR-järjestelmä yksinkertaistaa yritysten henkilöstöhallinnon, organisoi HR-prosessit ja automatisoi HR-rutiinit. Notkian yhteistyökumppanuus Sympan kanssa alkoi vuoden 2017 alussa, ja luottamuksemme Sympaan pohjautuu omaan kokemukseemme: Mekin kuulumme tyytyväisten Sympa HR -järjestelmää käyttävien yritysten joukkoon.
 • ABB on kansainvälisesti menestyvä teknologian edelläkävijä, jonka asiakkaat ovat teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Notkia IT on tarjonnut ABB:lle asiantuntijapalveluja sekä teknisiin että johtotehtäviin jo usean vuoden ajan.
 • Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut sairaala, jonka toiminnan tavoitteena on sydänpotilaiden hyvä hoito ja mielenrauha. Notkia IT tarjoaa Sydänsairaalalle apua toiminnan kehittämiseen konsultoinnin ja projektipäälliköiden avulla.
 • Ilkka-yhtymä-mediatalo tuottaa mm. räätälöityjä ja luotettavia sisältöjä sekä viestintä- ja painopalveluja. Olemme toimineet ohjelmistoasiantuntijan tehtävissä erilaisissa projekteissa tarvittaessa jo useamman kerran. Asiantuntijuutemme on keskittynyt palvelunhallintaan ja Efecte-ohjelmistoon.
 • Tampereen kaupunki on yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme. Heidän tarpeensa hyödyntää Notkian konsultointia ovat sijoittuneet pääasiassa tietohallintoon, missä olemme toimineet asiantuntija- ja konsulttitehtävissä niin etänä kuin paikan päälläkin.

 

Referenssit

Case:

Gofore Oy / Johda-palvelu


gofore-mikael-nylund
Mikael Nylund
Johdon neuvonantaja, liiketoimintajohtaja

Yhdessä enemmän

Goforen ja Notkian hyvän yhteistyön takana on yhteinen asiakas, Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri ja heidän digitaalisten muutoshankkeidensa johtaminen. Tätä yhteistä asiakkuutta hoidamme Notkian Jarkko Rintaluoman kanssa. Hänen pitkä kokemuksesta ja vahva ymmärryksensä niin alan kuin ICMT-ratkaisujenkin ongelmatilanteista täydentävät loistavasti Goforen osaamista. Hyvän, toisiaan tukevan osaamisen ja tekemisen ansiosta olemme menestyneet yhdessä hienosti myös julkissektorin kilpailutuksissa. Lyhyesti voisinkin summata, että yhdessä olemme selvästi enemmän.

Juuri meille sopiva kumppani

Yhteistyö Notkian kanssa on ollut alusta alkaen helppoa. Yhdessä tekeminen on avointa ja rehellistä. Kumppanuudessa luottamuksellisuus ja asioiden sujuminen varmistavat, että projektit onnistuvat.  Olemme aidosti tyytyväisiä ja Notkia on meille juuri sopiva kumppani.  Kyllä, suosittelen Notkiaa ehdottomasti.Case:

Ensimmäinen asiakkaamme Danfoss
Pitkä yhteinen historia

Notkialla on Danfossin kanssa jo usean vuoden yhteinen historia. Yhteistyö koostuu pääasiassa palvelunhallintaohjelmiston ylläpitoon ja kehitykseen liittyvistä tehtävistä. Danfoss kehittää teknologioita, joilla huomispäivän maailmassa voidaan tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruoantuotannon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita myydään yli sadassa maassa ympäri maailman. Vuonna 2016 Danfossin liikevaihto oli 5,3 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa oli maailmanlaajuisesti noin 25 000 henkilöä.Otathan meihin yhteyttä!
info@notkiait.fi