Hyvää yritetähän mutta
priimaa pakkaa tulemahan!

Vanhojen kuvien lähde: SLS-arkisto
  • Goforen missio on muuttaa maailmaa digitalisaation avulla ja työkulttuuria uudistamalla. Gofore suunnittelee ja rakentaa yhdessä asiakkaiden kanssa valloittavia sähköisiä palveluita. Notkia IT tekee Goforen kanssa yhteistyötä mm. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin digitaalisten muutoshankkeiden johtamisessa sekä muissa julkisen sektorin toimeksiannoissa. Lue Goforen liiketoimintajohtaja Mikael Nylundin kommentit yhteistyöstä!
  • Efecte tarjoaa käyttäjäystävällisiä palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja keskikokoisille ja suurille yrityksille sekä julkisille organisaatioille. Notkia IT on Efecten luotettu, monivuotinen kumppani vaativissa asiakasprojekteissa.
  • Fujitsu on yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Fujitsu tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ICT-ratkaisuja ja -palveluja. Teemme Fujitsun kanssa yhteistyötä mm. julkisen sektorin toimeksiannoissa.
  • Sympan kokonaisvaltainen HR-järjestelmä yksinkertaistaa yritysten henkilöstöhallinnon, organisoi HR-prosessit ja automatisoi HR-rutiinit. Notkian yhteistyökumppanuus Sympan kanssa alkoi vuoden 2017 alussa, ja luottamuksemme Sympaan pohjautuu omaan kokemukseemme: Mekin kuulumme tyytyväisten Sympa HR -järjestelmää käyttävien yritysten joukkoon.
  • ABB on kansainvälisesti menestyvä teknologian edelläkävijä, jonka asiakkaat ovat teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Notkia IT on tarjonnut ABB:lle asiantuntijapalveluja sekä teknisiin että johtotehtäviin jo usean vuoden ajan.

 

Referenssit

Case:

Gofore Oy / Johda-palvelu


gofore-mikael-nylund
Mikael Nylund
Johdon neuvonantaja, liiketoimintajohtaja

Yhdessä enemmän

Goforen ja Notkian hyvän yhteistyön takana on yhteinen asiakas, Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri ja heidän digitaalisten muutoshankkeidensa johtaminen. Tätä yhteistä asiakkuutta hoidamme Notkian Jarkko Rintaluoman kanssa. Hänen pitkä kokemuksesta ja vahva ymmärryksensä niin alan kuin ICMT-ratkaisujenkin ongelmatilanteista täydentävät loistavasti Goforen osaamista. Hyvän, toisiaan tukevan osaamisen ja tekemisen ansiosta olemme menestyneet yhdessä hienosti myös julkissektorin kilpailutuksissa. Lyhyesti voisinkin summata, että yhdessä olemme selvästi enemmän.

Juuri meille sopiva kumppani

Yhteistyö Notkian kanssa on ollut alusta alkaen helppoa. Yhdessä tekeminen on avointa ja rehellistä. Kumppanuudessa luottamuksellisuus ja asioiden sujuminen varmistavat, että projektit onnistuvat.  Olemme aidosti tyytyväisiä ja Notkia on meille juuri sopiva kumppani.  Kyllä, suosittelen Notkiaa ehdottomasti.Case:

Ensimmäinen asiakkaamme Danfoss
Pitkä yhteinen historia

Notkialla on Danfossin kanssa jo usean vuoden yhteinen historia. Yhteistyö koostuu pääasiassa palvelunhallintaohjelmiston ylläpitoon ja kehitykseen liittyvistä tehtävistä. Danfoss kehittää teknologioita, joilla huomispäivän maailmassa voidaan tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruoantuotannon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita myydään yli sadassa maassa ympäri maailman. Vuonna 2016 Danfossin liikevaihto oli 5,3 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa oli maailmanlaajuisesti noin 25 000 henkilöä.Otathan meihin yhteyttä!
info@notkiait.fi